Magdalena Musiał-Karg, Elektroniczne głosowanie w opiniach Polaków. Postawy i poglądy na temat e-voting, Wydawnictwo Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu, Poznań 2020, ss. 253. - Malužinas, Martinas; Górny, Maciej (Środkowoeuropejskie Studia Polityczne i Medioznawcze, 2021)
Recenzja