Rozwój rynku elektromobilności w Polsce. Dylematy i wyzwania - Hoffmann, Tomasz (Środkowoeuropejskie Studia Polityczne i Medioznawcze, 2023)
Artykuł podejmuje zagadnienia związane z dylematami i wyzwaniami stojącymi przez Polską w zakresie rozwoju elektromobilności w naszym kraju. Uwaga badawcza skoncentrowana jest na rozwiązania prawne, które nie funkcjonują w społecznej rzeczywistości, a także problemy, na jakie natrafiają potencjalni właściciele pojazdów elektrycznych.