Húsková Eva, Súčasné trendy šírenia dezinformácií, Slovenský inštitút pre bezpečnostnú politiku a Inštitút strategických politík, Bratislava 2020, 28 p. ; Húsková Eva SSPI, Current Trends in Disinformation Dissemination, Slovenský inštitút pre bezpečnost - Školkay, Andrej (Środkowoeuropejskie Studia Polityczne i Medioznawcze, 2023)
Recenzja