Tomasz Białek, Terroryzm manipulacja strachem, Wydawnictwo Studio Emka, Warszawa 2005 - Stankiewicz, Wojciech (Środkowoeuropejskie Studia Polityczne i Medioznawcze, 2009)
Recenzja: Tomasz Białek, Terroryzm manipulacja strachem, Wydawnictwo Studio Emka, Warszawa 2005