Ewa Oziewicz (red. nauk.), Przemiany we współczesnej gospodarce światowej, Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, Warszawa 2006, ss. 326. - Jorasz, Alicja (Środkowoeuropejskie Studia Polityczne i Medioznawcze, 2007)
abstrakt