The Rise of 24-hour News Television. Global Perspective, pod red. Stephena Cushiona i Justina Lewisa,Wydawnictwo Peter Lang, Nowy Jork 2010, ss. 350. - Stępińska, Agnieszka (Środkowoeuropejskie Studia Polityczne i Medioznawcze, 2011)
Recenzja: The Rise of 24-hour News Television. Global Perspective, pod red. Stephena Cushiona i Justina Lewisa,Wydawnictwo Peter Lang, Nowy Jork 2010, ss. 350.