Studia empiryczne nad komunikowaniem politycznym w Polsce, red. B. Dobek-Ostrowska, Wydawnictwo Uniwersytetu Wrocławskiego, Wrocław 2011, ss. 258. - Scheffs, Łukasz (Środkowoeuropejskie Studia Polityczne i Medioznawcze, 2011)
abstrakt