Sprawozdanie z Międzynarodowej Konferencji Naukowej: „Unia Europejska–Polska–Ukraina. Społeczno-kulturalny, polityczny i gospodarczy wymiar współpracy” - Sobczak, Witold (Środkowoeuropejskie Studia Polityczne i Medioznawcze, 2011)
abstrakt