Arkadiusz Ptak, Rywalizacja polityczna w samorządach lokalnych. Studium wybranych gmin, Wydział Pedagogiczno-Artystyczny UAM, Poznań– Kalisz 2011, ss. 202. - Andruszkiewicz, Iwetta (Środkowoeuropejskie Studia Polityczne i Medioznawcze, 2011)
abstrakt