Jubileuszowe refleksje – w 80. rocznicę urodzin doktora Tadeusza Pacholczyka - Narloch, Andrzej (Studia Rossica Posnaniensia, 2022)
Jubileuszowe refleksje – w 80. rocznicę urodzin doktora Tadeusza Pacholczyka