POCHODZENIE, BUDOWA I FUNKCJONOWANIE UKRAIŃSKICH NAZW PODZESPOŁÓW KOMPUTEROWYCH - Jóźwikiewicz, Przemysław (Studia Ukrainica Posnaniensia, 2013)
У статті розглянуто питання походження, функціонування та будови українських назв найпопулярніших комп’ютерних термінів. Особливу увагу приділено ґенезі української комп‘ютерної лексики, запозиченням та особливостям їх функціонування в сучасному мовленні українців.