UKRAIŃSKA LOKALIZACJA OPROGRAMOWANIA KOMPUTEROWEGO: ZARYS PROBLEMU - Jóźwikiewicz, Przemysław (Studia Ukrainica Posnaniensia, 2015)
У статті обговорено проблеми, пов’язані з перекладом програмного забезпечення, здійсненого українською мовою. Особливу увагу приділено законам, що впливають на стан ІТ-ринку України та роботу українських перекладачів-комп’ютерників щодо налагодження ПЗ для україномовних користувачів.