UKRAIŃSKA PRASA KOBIECA W GALICJI WSCHODNIEJ W LATACH 1884–1939 - Kupidura, Julia (Studia Ukrainica Posnaniensia, 2013)
У статті проаналізовано розвиток жіночої преси в Східній Галичині в 1884–1939 роках. Досліджено жіночі видання, що друкувалися в згаданий час, а також репрезентовано постаті найвидатніших жінок-редакторів.