Andrzej Derdziuk, Na drogach formacji do służby Bogu i człowiekowi, TN KUL, Lublin 2017, ss. 163. - Zadykowicz, Tadeusz (Teologia i Moralność, 2018)
Andrzej Derdziuk, Na drogach formacji do służby Bogu i człowiekowi, TN KUL, Lublin 2017, ss. 163.