"Brat naszego Boga". Międzynarodowe Sympozjum Naukowe na zakończenie Roku Adama Chmielowskiego – Świętego Brata Alberta (Klasztor Ojców Bernardynów w Lublinie, 16.12.2017) - Wójcikowski, Jaromił (Teologia i Moralność, 2018)
"Brat naszego Boga". Międzynarodowe Sympozjum Naukowe na zakończenie Roku Adama Chmielowskiego – Świętego Brata Alberta (Klasztor Ojców Bernardynów w Lublinie, 16.12.2017)