Tomasz Terlikowski, Czego księża nie powiedzą ci o antykoncepcji?, W drodze, Poznań 2018, ss. 178. - Tomczyk , Jan (Teologia i Moralność, 2020)
Recenzja. Tomasz Terlikowski, Czego księża nie powiedzą ci o antykoncepcji?, W drodze, Poznań 2018, ss. 178.