Jan Kochel, Wprowadzenie do edukacji osób starszych. W kręgu pedagogiki katolickiej, Redakcja Wydawnictw Wydziału Teologicznego Uniwersytetu Opolskiego, Opole 2020, ss. 209, ISBN 978-83-65860-67-5 - Guzdek, Piotr (Teologia i Moralność, 2021)
Recenzja. Jan Kochel, Wprowadzenie do edukacji osób starszych. W kręgu pedagogiki katolickiej, Redakcja Wydawnictw Wydziału Teologicznego Uniwersytetu Opolskiego, Opole 2020, ss. 209, ISBN 978-83-65860-67-5