Carmen Hernández Barrera, Dzienniki 1979-1981, tłum. Prezbiterzy Redemptoris Mater pod kierunkiem ks. Piotra Jutkiewicza, Edycja Świętego Pawła, Częstochowa 2021, ss. 316, ISBN 978-83-8131-234-9 - Zehner, Rafał (Teologia i Moralność, 2022)
Recenzja: Carmen Hernández Barrera, Dzienniki 1979-1981, tłum. Prezbiterzy Redemptoris Mater pod kierunkiem ks. Piotra Jutkiewicza, Edycja Świętego Pawła, Częstochowa 2021, ss. 316, ISBN 978-83-8131-234-9.