Amoris laetitia – zaproszenie skierowane do wszystkich - Pierzchała, Michał (Teologia i Moralność, 2023)
Konrad Glombik, Jacek Goleń, Antoni Nadbrzeżny. Droga miłosierdzia i integracji w adhortacji Amoris laetitia. Perspektywa dogmatyczna, moralna i pastoralna. Lublin: Wydawnictwo KUL, ss. 170.