Śmierć w perspektywie nadziei - Wanat, Zbigniew (Teologia i Moralność, 2023)
Recenzja książki: Andrzej Muszala, A z tej śmierci życie tryska. Śmierć jako najwyższy akt moralny, Wydawnictwo Bernardinum, Pelplin 2022, 532 ss.