Veritatis splendor nigdy się nie zdezaktualizuje - Nowosad, Sławomir (Teologia i Moralność, 2025)
Recenzja: Adrian Reimers. 2024. The Ethos of the Christian Heart: Reading Veritatis Splendor. South Bend: St. Augustine’s Press, ss. XII + 263