Komu służy nauka? W stronę personalistycznego paradygmatu - Fornal, Michał (Teologia i Moralność, 2025)
Recenzja: Agnieszka Lekka-Kowalik. 2024. Nauka a społeczeństwo. Paradygmat personalistyczny. Lublin: Wydawnictwo KUL, bibliografia, streszczenie w. j. angielskim, indeks nazwisk, ss. 258.