Sprawozdanie z ogólnopolskiej konferencji naukowej Implikacje teologiczno- -moralne adhortacji „Amoris laetitia”. Nysa, 11-13 czerwca 2017 roku - Podzielny, Janusz (Teologia i Moralność, 2018)
Sprawozdanie z ogólnopolskiej konferencji naukowej Implikacje teologiczno- -moralne adhortacji „Amoris laetitia”.