SPRAWOZDANIE Z XVI SYMPOZJUM TEOLOGICZNEGO DUSZPASTERSTWO RODZIN W KONTEKŚCIE NOWEJ EWANGELIZACJI - Sobkowiak, Sebastian (Teologia i Moralność, 2016)
SPRAWOZDANIE Z XVI SYMPOZJUM TEOLOGICZNEGO DUSZPASTERSTWO RODZIN W KONTEKCIE NOWEJ EWANGELIZACJI. Kazimierz Biskupi, 3-4.02.2016 roku