Madeleine Albright. Współpraca Bill Woodward, Faszyzm: Ostrzeżenie. Przekład Katarzyna Mironowicz, Wydawnictwo Poltext, Warszawa 2018, ss. 340. - Dziuba, Andrzej (Teologia i Moralność, 2020)
Recenzja. Madeleine Albright. Współpraca Bill Woodward, Faszyzm: Ostrzeżenie. Przekład Katarzyna Mironowicz, Wydawnictwo Poltext, Warszawa 2018, ss. 340.