Konrad Baran, W sidłach cyberseksu. Zjawisko. Pomoc duszpasterska, Wydawnictwo Serafi n, Kraków 2019, ss. 240. ISBN 978-83-952878-2-4 - Niewiadomski, Krzysztof (Teologia i Moralność, 2021)
Recenzja. Konrad Baran, W sidłach cyberseksu. Zjawisko. Pomoc duszpasterska, Wydawnictwo Serafi n, Kraków 2019, ss. 240. ISBN 978-83-952878-2-4.