Doroczne spotkanie naukowe Stowarzyszenia Teologów Moralistów w Polsce - Derdziuk, Andrzej (Teologia i Moralność, 2021)
Sprawoazdanie. Doroczne spotkanie naukowe Stowarzyszenia Teologów Moralistów w Polsce.