Karolina Heinsch, Daniel Heinsch, Jan Kochel, „Tak” dla wychowania seksualnego. Wprowadzenie do katolickiej pedagogiki seksualnej, Wydawnictwo Jedność, Kielce 2021, ss. 271, ISBN 978-83-8144-617-4 - Guzdek, Piotr (Teologia i Moralność, 2022)
Recenzja: Karolina Heinsch, Daniel Heinsch, Jan Kochel, „Tak” dla wychowania seksualnego. Wprowadzenie do katolickiej pedagogiki seksualnej, Wydawnictwo Jedność, Kielce 2021, ss. 271, ISBN 978-83-8144-617-4.