Henri Joyeux, Szkoła życia i miłości. Dzieci i młodzież pytają, rodzice odpowiadają. Cztery rozmowy o ekologii seksualnej, tłum. D. Śliwa, Gaudium, Lublin 2011 - Nizio, Łukasz (Teologia i Moralność, 2012)
RECENZJA: Henri Joyeux, Szkoła życia i miłości. Dzieci i młodzież pytają, rodzice odpo- wiadają. Cztery rozmowy o ekologii seksualnej, tłum. D. Śliwa, Gaudium, Lublin 2011, ss. 261.