Pobożność myślenia - Kmiecikowski, Waldemar (Teologia i Moralność, 2024)
Recenzja: Krzysztof Stachewicz. 2023. Pytanie jako pobożność myślenia. Szkice i namysły filozoficzne. Poznań: Wydawnictwo Pallottinum, ss. 243