Rola sakramentu pojednania i pokuty w rozwoju życia chrześcijańskiego - Zadykowicz, Tadeusz (Teologia i Moralność, 2025)
Recenzja: ks. Andrzej Żarkowski CSMA. 2024. Rola sakramentu pojednania i pokuty w rozwoju życia chrześcijańskiego w świetle nauczania papieży Jana Pawła II, Benedykta XVI i Franciszka. Kraków: Uniwersytet Papieski Jana Pawła II. Wydawnictwo Naukowe, ss. 294