Sztuczna Inteligencja – moralna czy pozytywna? - Szczęch, Damian (Teologia i Moralność, 2025)
Recenzja: Jana Schaich Borg, Walter Sinnott-Armstrong, Vincent Conitzer. 2024. Moral AI: and how we get there, Pelican Books, ss. 236 (z przypisami i indeksem 270)