Michał Czerenkiewicz, Belgijska Sarmacja, staropolska Belgia. Warszawa: Muzeum Pałac w Wilanowie 2013, 127 pp., ISBN 978-83-63580-23-0 - Szmytka, Rafał (Werkwinkel, 2016)
Review: Michał Czerenkiewicz. Belgijska Sarmacja, staropolska Belgia. Warszawa: Muzeum Pałac w Wilanowie 2013, 127 pp., ISBN 978-83-63580-23-0.