J. Pluis, P. Oczko, Gabinet Farfurowy w Pałacu w Wilanowie: Studium historyczno-ikonograficzne Muzeum Pałacu Króla Jana III w Wilanowie, 2013, 200 pp., ISBN 9788363580292 - Kargól, Marta (Werkwinkel, 2014)
Review: J. Pluis, P. Oczko, Gabinet Farfurowy w Pałacu w Wilanowie: Studium historyczno-ikonograficzne Muzeum Pałacu Króla Jana III w Wilanowie, 2013, 200 pp., ISBN 9788363580292.