Wstęp - Jędrzejczak, Maria (Zeszyt Prawniczy UAM, 2021)
Mamy zaszczyt zaprezentować jedenasty numer Zeszytu Studenckiego Kół Naukowych Wydziału Prawa i Administracji UAM. Publikacja stanowi rezultat wielomiesięcznej pracy członków kół naukowych z Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu oraz innych czołowych polskich uniwersytetów. Jak do tego Zeszytu, tak i do następnych pragniemy zaprosić wszystkich zainteresowanych współpracą autorów, a także inne osoby chętne do zgłoszenia opinii, uwag i przemyśleń. W imieniu autorów i własnym pragniemy wyrazić podziękowania wszystkim tym, dzięki którym ten Zeszyt się ukazał, a w szczególności recenzentom. Słowa podziękowania kierujemy również do Pana Profesora Tomasza Nieboraka – Dziekana Wydziału Prawa i Administracji UAM za udzielone dofinansowanie.